Naujienlaiškis
 
Pagalba
Tel. nr: +37064083417 +37065038118; kaljanai.shop@gmail.com
 
Prekių krepšelis
 1 x  Silikoninės šlangos rinkinys su stikliniu kandikliu "Aladin"
 1 x  Kolba Macao 24x5cm
 1 x  Kaljano ventilis

Tarpinė suma: 37.48 €
Iš viso: 37.48 €
Peržiūrėti | Užsakyti
 
Specialūs
 

Kaip išsirinkti kaljaną - vandens pypkę?

Kaip išsirinkti kaljaną - vandens pypkę?
Kaljano sandara.

Kolba - ji turi būti proporcingai didelė kaljano aukščiui. Kolbos stiklas turi būti gana storas. Populiariausios kolbos – stiklinės. Stiklinės kolbos žavi tuo, kad galite matyti kiek liko vandens ir žavėtis jo burbuliavimu. Taip pat į skaidrią stiklinę kolbą galite įberti SHAASHII prieskonį, kuris suteiks norimą spalvą ir kvapą.

Stiebas – tai metalinis vamzdis, per kurį keliaudamas dūmas atšąla. Nuo stiebo aukščio priklauso kaljano aukštis, todėl ji turėtų būti tarp 50 ir 100 cm (dar didesnis kaljano dydis papildomo malonumo nebeprideda).

Kaljano stiebas su kolba geriausia, kad jungtųsi sriegiu. Taip kaljaną pripildytą vandens galėsite saugiai nešti ir nebijoti, kad kolba nukris ir suduš.

Taurelė – į ją dedamas tabakas ar tabako pakaitalai. Taurė turi būti lygiais kraštais, be įskilimų, tvirtai, be tarpelių (naudojant tarpinę) susijungta su stiebu. Kadangi taurelės dažniausiai būna molinės, pravartu turėti ir atsarginę taurę. Rekomenduojama išbandyti skirtingų stilių taurelės: tradicinę, išgaubtą, vortex ar phunnel.

Kaljano šlanga – ji taip pat atšaldo dūmą. Gaminama iš plastiko, silikono, odos, impregnuoto audinio. Jei galite sau leisti, pirkite odinę, ji laikoma geriausia. Kuo žarnelės skersmuo didesnis – tuo lengviau traukiasi dūmas. Stipriausią dūmą „suteikia“ vienos žarnelės kaljanai.

Kandiklis – ant šlangos užmaunamas antgalis. Galite rasti medinių ar stiklinių antgalių - mundštukų.

Jei reikia konsultacijos, visada Jums padėsime, kreipkitės.

Gero dūmo!
www.kaljanai.lt